U bent hier:

Het grote Sint en Pietenspel

Wij zijn opzoek naar het strafste Pietengezin! Doe mee met ons online spel en neem het op tegen gezinnen uit jouw buurt, ten voordele van het goede doel. Trek je slimme, creatieve en zotte schoenen aan! Aan de hand van denk, doe en verzamelopdrachten dagen we jouw en je gezin uit. Haal de hoogste score en behaal de titel van strafste Pietengezin uit jouw regio.
Tijdens ons online spel krijg je als deelnemend gezin een lijst met doe-, zoek- en denkopdrachten. Op 05/12 krijg jij 90 minuten om zoveel mogelijk; dingen te zoeken, opdrachten uit te beelden, gekke groepsfoto’s door te sturen, raadsels op te lossen en zoveel meer. Jij en jouw gezin kiezen welke opdrachten je uitvoert en welke niet. De foto’s of oplossingen van raadsels stuur je via Facebook Messenger door aan Sint&Piet. Je verdient punten voor elke opdracht die je goed uitvoert. Behaal jij de hoogste score? Strijd voor de titel Strafste Pietengezin en kom op voor je eigen goed gekozen goed doel. Hoe? Bij de inschrijving kies je als gezin een lokaal goed doel dat je graag wilt steunen. Het inschrijvingsgeld dat je betaalt (€5,- voor leden, €7,- voor niet-leden, €2,- voor houders van een Uit- of Vrijetijdspas), wordt gebruikt om het lokale goede doel te steunen. De winnaar van ons spel krijgt het voorrecht zijn of haar goed doel voor te dragen. De opbrengst van het spel wordt integraal doorgestort aan het jouw gekozen goed doel! Wat heb je verder nog nodig?: Een tablet of smartphone en een Facebook Messenger account om te kunnen communiceren met Sint en Piet. Je speelt vanuit je eigen huis, met je eigen bubbel, je hoeft je dus niet te verplaatsen. Schrijf je dus snel in en ga de uitdaging aan! Sint en Piet kijken alvast uit naar jullie knotsgekke antwoorden! Schrijf je in voor 30/11 en garandeer je plekje in ons spel. Inschrijvingen kunnen nadien nog doorlopen voor zover we plaats hebben in onze spelkamers. Het is mogelijk dat je elders nog een vrije plaats inneemt bij een andere afdeling. Dit heeft geen invloed op je spelervaring of je kansen om te winnen. In de week voor het spel aanvangt, ontvangt u een bevestigingsmail met de nodige aanmeld gegevens. In deze mail vindt u ook een handige handleiding hoe u op het spel kan inloggen.

Info

Links
Waar Thuis
Bij de leden zelf.
2491 Olmen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Om deel te nemen betalen gezinnen die: - lid zijn bij gezinsbond (5 EUR) - houder zijn van een UITpas, vrijetijdspas of houder zijn van een lokaal gelijkaardige kaart voor gezinnen met een kansarmoede (2 EUR) Men dient steeds bewijs te leveren door bij inschrijving het lidnummer of kaartnummer te vermelden. Betaling kan op rekeningnummer: BE81 3200 4960 1224Met vrije mededeling Grote Sint en Pietenspel + vermelding van jullie hoofdpiet(en) Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.
€ 7,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Olmen
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond , sport, gezin
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Het grote Sint en Pietenspel op UiTmetVlieg.be