U bent hier:

Het Groot Dictee Heruitgevonden

Bij 'Het Groot Dictee Heruitgevonden' is niet enkel correcte spelling van belang. Creativiteit en stalen zenuwen zijn even cruciaal om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Doe mee op 6 december en schrijf in vanaf 5 oktober.
Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we u graag om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iedereen die graag speelt met letters. U hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat u creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen. Trommel uw taalminnende vrienden op en speel mee!
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.
Inschrijven is gratis. Het kan digitaal via www.herent.be/hetgrootdicteeheruitgevonden, met e-mail aan cultuur@herent.be en natuurlijk ook in onze bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt, dus is snel zijn de boodschap.

De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw in samenwerking met de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Plaatselijke organisatie: bibliotheek en cultuurraad Herent
Plaats: De Kouter (zaal Quetzal), Spoorwegstraat 6 in Herent
Aanvang om 20 uur

Oefenen kan ook. Op woensdagavond 13 november om 19.45 uur organiseert Davidsfonds Herent-Winksele-Veltem-Beisem de ideale opwarmer met een opfrissing van de Nederlandse spellingsregels in De Wildeman, zaal De Nok, Schoolstraat 15 in Herent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Kouter "huis van de gemeente"
Spoorwegstraat 6
3020 Herent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 6 december 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties