U bent hier:

Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, georganiseerd door ZinInZang, gaat dit jaar virtueel door.

Corona heeft ons parten gespeeld. Daarom werken we aan een virtueel feestje dat we u per video ter beschikking stellen. Volgend jaar zijn we er weer, springlevend. De werktitel van ons programma 2020 is: “Het Vlaanderen zoals het is, vandaag!” Een impressie in woord, zang, muziek, beeld, schilderkunst, … .
We brengen het verhaal van een aantal gewone Vlamingen uit onze omgeving.
Elk op hun eigen manier en met hun persoonlijke talenten laten ze zien waar ze in hun vrije tijd mee bezig zijn, wat voor hen belangrijk is in het Vlaanderen waarin ze leven.

Hebben hun medewerking reeds toegezegd: de harmonie “Ons Verlangen” uit Beverst, Luk Voncken, Stijn Moekaars, Hans en Dirk-Jan Kerris, Jos Roofthooft en Danny Vanroy, Geroen Rubens, Wim Voncken, Frans Vanhove, Michel Pieters, Tonny Appermont en kinderen, Paul Landuyt, Frederik Verhooghe, Reinhilde Bovend'aerde, ….
Zij hebben elk, vanuit hun kot, hun bijdrage aangeleverd.

De Korte intro en uitnodiging van onze activiteit vind je door de volgende link in je browser te plakken https://vimeo.com/433680317 . Vanaf 8 juli plaatsen we hier ook het volledige programma. Ook op onze website www.zininzang.be vind je steeds de meest actuele informatie.

De afgelopen 3 maanden hebben we het meezingevenement ZinInZang ook virtueel gebracht, nog steeds te bekijken. Voor de editie van juni plak https://vimeo.com/422585827 in je browser, voor mei https://vimeo.com/411779884 , en voor april https://vimeo.com/403112235 .

Geniet ervan, houdt u gezond en tot … de volgende, live of virtueel.

Met vriendelijke groeten,
Gerard namens de volledige ploeg van ZinInZang en namens de artiesten van deze virtuele ZinInZang t.g.v. het feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ZinInZang Bilzen via internet
p.a. Melkerijwal 11/3
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2020 tot 31 juli 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Concordia Producties Bilzen
Contact info.zininzang@gmail.com
0475312852
Trefwoorden gratis, Feest Vlaamse Gemeenschap - ZinInZang - Bilzen - 11 juli