U bent hier:

Herzele Picknickt tijdens Autovrije Zondag

Wat?
Als er geen auto's zijn, dan is de straat van ons! We sluiten de Kerkkouter, het educatief park en de parking van De Steenoven af voor alle gemotoriseerd verkeer.

* Kom samen met jouw familie, vrienden en buren picknicken met een picknickpakket vol lokale en biologische producten (samengesteld door Kokon).
* Doe mee met een begeleide fietstocht (22 kilometer) onder leiding van Sofie De Vuyst en Bart De Clercq.
* Speel mee met allerhande spelletjes op straat, laat jouw fiets graveren en/of controleren, ontdek leuke en veilige fiets- en wandelroutes in onze gemeente, ...
Waar?
De fietstocht start en eindigt op de parking van De Steenoven (Kerkkouter 40) en brengt je onder begeleiding langs de favoriete Herzeelse baantjes van Sofie De Vuyst en Bart De Clercq.

Picknicken is mogelijk op straat (Kerkkouter), in het educatief park en rond De Steenoven. Er worden picknickbanken en - dekentjes voorzien.

Wanneer?
Op zondag 23 september 2018:
* De fietstocht start stipt (!) om 09u30. Aanmelden kan vanaf 09u00 op de parking van De Steenoven (Kerkkouter 40). De fietstocht eindigt om 11u30.
* Picknickpakketten afhalen kan vanaf 11u30 en tot 13u30 op de parking van De Steenoven.

Hoeveel moet dat kosten?
* Deelnemen aan de fietstocht is gratis (inclusief drankje en versnapering tijdens de tussenstop).
* Een picknickpakket kost € 8 (voor volwassenen) of € 5 (voor kinderen). Er wordt gratis drinkwater voorzien. Andere drankjes zijn te koop aan de toog op de parking van De Steenoven. Het is ook toegelaten om zelf (extra) picknick mee te brengen.

Hoe inschrijven?
* Inschrijven is verplicht en kan tot en met donderdag 13 september via dit formulier: https://goo.gl/forms/xPrDjpAn4gtQCwq53.
* Ben je niet in de mogelijkheid om digitaal in te schrijven, bel dan naar 053-60 70 70. Ook voor meer informatie kan je op dit nummer terecht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Steenoven
GC De Steenoven - Kerkkouter 40
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 23 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €; picknickpakket volwassenen: 8,00 €; picknickpakket kinderen: 5,00 €
gratis
Contact 053-60 70 70
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Herzele Picknickt tijdens Autovrije Zondag op UiTmetVlieg.be