U bent hier:

Hersenspinsels

6 jaar

Uitvinders, dromers, bedenkers: opgelet! We verzamelen in de bibliotheek waar we in alle bestaande verhalen duiken en onze verbeelding de vrije loop laten. Wat als een verhaal plots een lied wordt of een trap een glijbaan? Dat zou pas grappig zijn! We ontdekken of we onze hersenspinsels ook echt kunnen maken en vinden zo de gekste en grappigste dingen uit! Wie weet, wat bedenken en maken we nog allemaal rond onze eigen verzinsels?
- SPEELS CREATIEVE VAKANTIE -
Tijdens ‘Hersenspinsels’ halen we inspiratie uit de boeken in bibliotheek Tweebronnen om onze eigen verhalen, uitvindingen en experimenten te bedenken. Onze begeleiders voorzien activiteiten die de verbeelding van de kinderen prikkelt en helpen hen nadien om er ook kunstig mee aan de slag te gaan. Ze kunnen bricoleren, tekenen, een lied of spel maken, telkens met onze eigen verzinsels als inspiratiebron. De kinderen kunnen zelf mee bepalen wat zij de leukste uitwerking van hun verhaal vinden. ’s Ochtends kan je toekomen tussen 08.30 en 09.30 u. en ‘s avonds kunnen kinderen opgehaald worden tussen 16 en 17 u.

Tijdens de vakantie worden de deelnemers soms in groepjes opgesplitst om de activiteiten beter aan te laten sluiten bij hun leeftijd.

DOORLOPENDE VAKANTIE ZONDER OVERNACHTING
GEBOORTEJAAR: 2010-2012
MAXIMUM DEELNEMERS: 36

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Tweebronnen
Rijschoolstraat 4
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 juli 2019 tot 12 juli 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 84,00 €; Maximumprijs: 105,00 €
€ 84,0
Organisatie Koning Kevin VZW
Contact info@koningkevin.be
016 350 550
Links
Trefwoorden Themakamp, Zonder overnachting
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Hersenspinsels op UiTmetVlieg.be