U bent hier:

Herontdek je liefdevolle innerlijke kind in vernieuwde mannelijke en vrouwelijke verbinding

Cursus of workshop Persoon en relaties

Deze driedelige workshopreeks in maart en april vormt een opbouwend geheel. In elke workshop bouwen de Energieën zich verder in je op en openen je potentieel. Je kan ook aan een afzonderlijke workshop deelnemen.
Wanneer:
Op dinsdagnamiddag: 14u – 17u; welkom vanaf 13u30
Op dinsdagavond: 19u30 – 22u; welkom vanaf 19u

MAART
Dinsdag 20/03/2018

APRIL
dinsdag 03/04/2018
dinsdag 17/04/2018

Wil je harmonie ervaren in en met jezelf, vrijkomen van oude denkpatronen en je eigen innerlijke vuur opnieuw voelen stromen?
Ontvang in de transmissies Lichtkracht om het vrouwelijke in jou rust, vertrouwen en veiligheid te laten ervaren, in het koesterende pure Licht van de Bron, en om het mannelijke in jou zijn oorspronkelijke scheppende kracht opnieuw te laten ontkiemen.
In deze zachte en veilige eenheid ontstaat helende vernieuwing waar het mannelijke en het vrouwelijke elkaar weer mogen voelen en versmelten, elkaar in gelijkheid steunen en herverbinden .
In deze veilige bedding komt je innerlijke kind zichtbaar en mogen vrijgekomen gevoelens van angst, verdriet, onmacht of schuld liefdevol getransmuteerd worden.
Je zal ervaren hoe er meer vreugde en transparantie in je leven stroomt.
Ook jouw lichaam zal je als soepeler en harmonischer ervaren. Het weet zich vernieuwd verbonden met moeder Aarde en het Al.
In elke workshop ontvang je na de transmissie een korte individuele reading en healing welke je inzicht en heling schenkt op dit moment van je leven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Praktijk voor healing en zelfrealisatie
Kwadenbulk 33
9790 Wortegem-Petegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 20 maart 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 44,00 €; studenten: 22,00 €
€ 44,0
Reservaties
Organisatie Patricia Bauwens
Links