U bent hier:

Herfstshopping Waregem

Het eerste weekend van oktober is het Herfstshopping met bijbehorende feestelijkheden in Waregem.
🛍️ #Koopjes in de winkels & kraampjes op zaterdag - en zondagnamiddag & leuke extra's in de winkels n.a.v. Weekend van de Klant.
🌾 Fleurige #Boerenmarkt op zondagnamiddag (i.s.m. Stad Waregem)
🎶 Muzikale en komische animatie in de straten met Ze Quaffeurz en Orkest Bazar. Een ballonnenclown en Airbrush Tattoo stand voor de kleinsten.
🚗 Een heuse autotentoonstelling met 25 verschillende merken. Kom een kijkje nemen naar de 60 wagens van lokale autogarages.
Gelieve met volgende rekening te houden op zaterdag 3 oktober & zondag 4 oktober:
🅿️ Verboden parkeren: Op zaterdag en zondag van 13u. tot 19.30u: Markt, Storme - & Stationsstraat. (Stationsstraat parkeerverbod vanaf markt tot rondpunt Immo Dewaele). Holstraat geen parkeerverbod.
⛔ Verboden toegang, in beide richtingen, voor iedere bestuurder: Op zaterdag en zondag van 13.30u tot 19.30u: Markt, Storme - & Stationsstraat (Verkeervrij vanaf de markt tot rondpunt Immo Dewaele). Holstraat doorgaand verkeer.
😷 Het dragen van een mondmasker in de afgesloten straten (Stormestraat, Markt, Pand & deeltje Stationsstraat) is verplicht. We willen natuurlijk dat iedereen op een zo veilige manier kan genieten van een gezellige namiddag shoppen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Markt Waregem
Markt
8790 Waregem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 oktober 2020 tot 5 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Winkelen in Waregem
Trefwoorden Winkelen, braderie, animatie, beleving, shoppen, weekend van de klant