U bent hier:

Herdenking Hoeleden

graag nodigen wij u uit op zaterdag 2 november 2019 om 18 uur voor de herdenkingsviering in de St. Amandus kerk (Kerkplein 10, 3471 Hoeleden) met daarna een herdenkingsmoment aan de gedenksteen van Jozef (Jos) Holsbeek die samen met 35 andere UDA’s en 5 bemanningsleden in bevolen dienst omkwam te Sake-Masisi, Congo op 19 juli 1960.
Samen met hem gedenken we hier nog vier Hagelandse jongens namelijk: Joseph Toussaint uit Zuurbemde, Omer Lemmens uit Binkom, Paul Valgaerts uit Assent en Renatus (René) Van Hove uit Kapellen, zij waren allen UDA’s van 10 W Tac Kleine Brogel, daarna zullen er bloemen worden neergelegd aan het monument van de gesneuvelden van 1914-1918 in onze gedachte zijn alle slachtoffers ook deze van 1940-1945 en deze die begraven liggen in Stok of andere deelgemeenten. Na deze plechtigheid worden wij verwacht in de zaal achter de kerk velpezicht (Kerkplein 8, 3471 Hoeleden) voor een kleine receptie aangeboden door het gemeentebestuur van Groot- Kortenaken.
Indien U als familie, vrienden, vereniging wenst op één van deze samenkomsten bloemen neer te leggen zouden wij dit graag vernemen. Zodoende dit met orde kan gebeuren:
Ondergetekende…………………………………………… wenst een bloemstuk neer te leggen
Aan de gedenksteen van Jos Holsbeek en tere ere van al zijn mede slachtoffers
Aan de gedenksteen ‘14-‘18

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar parochiekerk
kerkplein 10
3471 Hoeleden (Kortenaken)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie Vaderlandslievende Vereniging NSB afdeling Groot-Kortenaken
Contact knsb-kortenaken@hotmail.com