U bent hier:

Help wetenschapper Marcel zijn laatste experiment uit te voeren zodat hij zijn onderzoek kan voltooien

5 jaar

Opendeurdag Wetenschap

Wetenschapper Marcel is druk bezig met het uitvoeren van zijn vele experimenten. Enkel nog een laatste experiment zal hem helpen om zijn onderzoek tot in de laatste puntjes af te ronden! Na jarenlang hard werken, zal dit experiment hem enorm helpen in zijn onderzoek. Echter, verstrooide Marcel is al zijn materiaal verloren! Help jij Marcel zijn materiaal terug te vinden zodat hij zijn laatste experiment succesvol kan uitvoeren? Herhaal Marcels laatste experimenten om te kijken waar hij zijn materiaal allemaal verloren is. Wil jij helpen? Kom dan zeker op zondag 24 november 2019 naar de Facultaire Serres, want wetenschapper Marcel rekent op jullie hulp!
Er zijn 3 startmomenten om Marcel uit zijn benarde situatie te redden: om 10u30, 12u30 en 14u30. Kom zeker helpen om Marcel zijn onderzoek met een knal te beëindigen! 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar KU Leuven Facultaire Serres Bio-Ingenieurswetenschappen
Celestijnenlaan 300
3001 Heverlee (Leuven)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 november 2019
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact wetenschapscommunicatie@kuleuven.be
Trefwoorden bio-ingenieur, biotechniek
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Help wetenschapper Marcel zijn laatste experiment uit te voeren zodat hij zijn onderzoek kan voltooien op UiTmetVlieg.be