U bent hier:

Heilig Hart

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

De ‘grootmeester van het alledaagse melodrama’ Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen.
‘Heilig Hart’ vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop.


Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden Thoren en Gilles De Schryver samen met Anemone Valcke en Linde Carrijn één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn. Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Welkom op de roetsjbaan van Heilig Hart.


De ‘grootmeester van het alledaagse melodrama’ Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen. Heilig Hart is na ‘Poepsimpel’ en ‘Zingarate’ het derde deel van Sierens’ drieluik over ‘Liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.’

Info

Waar Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 28 september 2018
Prijs
basisprijs: 20.00 €; korting: 19.00 €; abo: 18.00 €; groot abo: 17.00 €; -18: 6.00 €
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Steiger Boom
Links