U bent hier:

Heilig Hart

+1 punt

Twee mannen en twee vrouwen zoeken hun weg op de autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren de acteurs één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn.

Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Een kleurrijke topcast met Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Poepsimpel …), Gilles De Schryver (Code 37 …) Anemone Valcke (Bevergem …) en Linde Carrijn (Vermist …) verwelkomt je op de roetsjbaan van Heilig Hart.

De ‘grootmeester van het alledaagse melodrama’ Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen. Heilig Hart is na Poepsimpel en Zingarate het derde deel van Sierens’ drieluik over ‘Liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.’

 

 Bij de buren

Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en CC Knokke-Heist, een broodje onderweg en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs. Vertrek vanuit Oostende om 18.45 u.

Info

Waar Cultuurcentrum De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 november 2018
Prijs
Basistarief: 27,00 €

€ 27,0

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 16,2

Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 5,4

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Contact benieuwd@degrotepost.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS