U bent hier:

Heide Live

Festival Amusementsmuziek

Het is weer zo ver! Heide Live komt er weer aan, dit jaar gaan we al voor de derde keer op rij er een onvergetelijke avond van maken!
Met veel plezier wordt Heide Live dit jaar geopend door ‘No Deal’. Dit is een Rockband uit Berchem die jullie zal trakteren op covers van bekende rocknummers die iedereen kent tot enkele eigen nummers.

‘The Eggs’ uit Kalmthout genieten al 25 jaar van bekendheid en faam in de Noorderkempen en ver daarbuiten. Een solide, gevarieerde playlist met rock-covers uit de jaren 70, 80, 90 en soms nog recenter, met veel overtuiging gebracht, staat garant voor optredens met veel ambiance. Het publiek springt, danst en brult mee!

Net zoals de vorige jaren is Casserole Fermer weer van de partij, met hun stevige rockallures is er altijd ambiance! Casserole Fermer speelt allerlei populaire meezingers met af en toe loeiharde headbangers.

DJ team shit is een nieuw dj duo met als motto “Scheite goei feesten, dus dansen gelak beesten!!!”. Iets met Flugel giveaways, partypoppers en live trompet!

-------------------
LINE-UP
20:00 - 21:00 NO DEAL
22:00 - 23:00 The Eggs
00:00 - 01:00 Casserole Fermer
01:00 - 03:30 DJ Team Shit

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar TENT Heidestatieplein
Heidestatieplein
2920 Kalmthout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 27 april 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Chiro Si-Jo
Trefwoorden kalmthouthome