U bent hier:

Heen en terug

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Hij neemt je mee in de absurde wereld van het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Met ‘Heen en terug’ beleef je een waanzinnige avond vol humor en geniale hersenspinsels.
Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. ‘Heen en terug’ wordt een waanzinnige avond vol humor en geniale hersenspinsels.

Dit magische theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. ‘Heen en terug’ is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoop worden gehaald. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

www.villanella.be
www.timoelbrandt.be

Info

Waar GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 22 november 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 12,00; vvk: € 10,00; Personeelstarief DR: € 8,00; Nachtvluchtabonnement 2018-2019: € 8,00; groep: € 8,00; Nachtvluchtabonnement: € 8,00; nachtvlucht abo: € 8,00; student (-26 j): € 6,00
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de kam
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden twee taaliconen