U bent hier:

Havana Café

Naast de vele gezellige bestaande cafeetjes in Lennik slaan enkele cafébazen de handen in elkaar en organiseren zij het grootste zomercafé van Lennik. Om het zomers sfeertje compleet te maken pakken zij uit met een verrassend muzikaal programma dat getypeerd wordt door zuiderse klanken.
Naast de vele gezellige bestaande cafeetjes in Lennik slaan enkele cafébazen uit Sint-Kwintens, Sint-Martens en Eizeringen de handen in elkaar en organiseren zij aan het Masiusplein het grootste zomercafé van Lennik. Om het zomers sfeertje compleet te maken pakken zij uit met een verrassend muzikaal programma dat getypeerd wordt door zuiderse klanken.

20.00 uur Salsamobil
21.30 uur Copacabana de Cuba
23.00 uur DJ Sven Van Hees
01.00 uur DJ Suit Up!
03.30 uur einde

De bezoekers zullen op de tonen van salsa, merengue, samba en tal van andere Caribische en latino-muziek kunnen genieten van een lekker pintje, een frisdrank of een smakelijke mojito, cuba libre of andere cocktail. Salsamobil bijt de spits af. Daarna is het de beurt aan Copacabana de Cuba.

Om 23 uur is het tijd voor DJ Sven Van Hees. Hij zette op 15-jarige leeftijd zijn eerste stappen als deejay voor een Antwerps radiostation. Daarna presenteerde hij tien jaar lang de populaire radioshow ‘Liaisons Dangereuses’. In diezelfde periode werd hij gevraagd om muziek te maken voor een aantal kleine platenlabels. Inmiddels bracht hij zelf reeds 3 albums uit: ‘Svengali’, ‘Gemini’ en ‘Calypso’. De muziek van DJ Sven Van Hees wordt gekenmerkt door lounge (jazz, latin, soul, Braziliaanse muziek) en house. Daarnaast is hij ook producer en treedt hij op als muzikant bij ‘The Svengali Squad’. De avond wordt afgesloten door DJ Suit Up (Nicknash & PJ Devos). Ambiance verzekerd!

www.havana-cafe.be

I.s.m. Millennium Café, Café ’t Pleintje, In De Verzekering Tegen De Grote Dorst & Café Positief

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Site Vetkot
Andreas Masiusplein 25
1750 Lennik

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 augustus 2013
Prijs gratis
Links