U bent hier:

Hartelijk gecondoleerd

In “Hartelijk Gecondoleerd” maakt u kennis met de (ietwat ongewone) familie De Volder. Vader De Volder overlijdt en de 4 kinderen blijven verweesd achter en moeten nu samen overleggen over de praktische afwikkeling van dit sterfgeval. Hoe organiseren we de begrafenis ? Organiseren we een koffietafel ? En misschien nog belangrijker: waar ? En wat moet er gebeuren met de spulletjes van “onze Va” ? En uiteraard doet ook de schoonfamilie haar duit in het zakje tijdens deze discussies...
Klinkt dit alles wat serieus ? Vergeet het maar: “Hartelijk Gecondoleerd” zit boordevol (pikzwarte) humor en wij beloven u dan ook een voorstelling vol lachkrampen ! En bovendien zal u te weten komen hoe het nu precies zit met die Engelse kiekens, de koekoek en de “Scheven Hoek” !

Nancy Boon, Jos Stappers, Glenn Ceulers, Fried Merckx, Sofia Bauwens, Ann Lauwers, Lorate Jaspers, Marina Verrijt, Rik Tonnelier, Guy Jaspers & Marcel Ceulers spelen in een regie van Jo Vander Cammen.

Jullie zijn van harte welkom om kennis te komen met de familie De Volder op vrijdag 12 april (20u), zaterdag 13 april (20u) of zondag 14 april (15u)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zaal In den PRins
Viktor Servranckxstr 5
1982 Elewijt (Zemst)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 april 2019 tot 14 april 2019
Prijs
Basistarief: 9,00 €
€ 9,0
Organisatie Toneelkring Labyrint
Links
Trefwoorden amateurtoneel, toneel