U bent hier:

HARP CONCERT LUC VANLAERE

Concert Folk en wereldmuziek

Luc Vanlaere speelt zijn inmiddels beroemde composities in een verbluffende mix van instrumenten verwant aan de harp. De voorstelling is vrij toegankelijk, een gift is welkom maar niet verplicht.In 2015 en 2016 vertegenwoordigde hij België op het internationaal harpfestival in Rio De Janeiro, Brazilië. Duizenden mensen beleefden hier het hoogtepunt van hun bezoek aan Brugge ( zie Tripadvisor ).
HOEZO GRATIS? : Dit concert is het enige permanente concert in het land dat volledig zelfbedruipend bestaat, zonder subsidies of financiële steun van enige instantie. Bij de uitgang staat een “DANK U BOX” waar uw vrije gift welkom is. U bepaalt zelf vrijwillig of en hoeveel U wil bijdragen op basis van Uw persoonlijke appreciatie. Er wordt geen ‘collecte’ gehouden.
KINDEREN: Gezinnen zijn welkom, maar dit concert is niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar. Gelieve geen baby’s binnen te brengen aub. In het belang van het publiek en de artiest zelf mag de serene sfeer en het intieme karakter van het concert niet verstoord worden. Voor sluitingsdagen zie website www.harpmuziek.be

Info

Links
Waar Congrescentrum Oud Sint-Jan - Brugge
Mariastraat 38
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 augustus 2020 tot 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Organisatie luc vanlaere
Contact lucvanlaere.harp@gmail.com
0475741635