U bent hier:

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding: 10 sessies per koppel afgestemd op jullie agenda #kgzwanger

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Of beter gezegd Haptonomische pre- en postnatale begeleiding, zoveel meer dan enkel zwangerschapsbegeleiding!
Als koppel kom je bij mij, meestal rond 16-18 weken (vroeger of later kan ook), om de zwangerschap echt meer samen te beleven en samen contact te maken met jullie kindje in de moederschoot. De rol van de papa is hierin evenwaardig aan die van de mama. Dit ‘samen’ tussen mama en papa, wat veiligheid geeft aan jullie kindje, staat centraal in deze begeleiding. De man krijgt heel veel mogelijkheden om zijn vrouw te ondersteunen tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling, en ook erna. De man blijft dus niet aan de zijlijn staan: mama en papa doen het samen! Mama leert op een heel andere manier omgaan met pijn, geholpen door haar partner. Dit geeft een groot gevoel van zelfvertrouwen naar de bevalling toe, voor zowel mama als papa.
De haptonomische benadering nodigt jullie uit zélf te voelen wat goed is voor jullie en jullie kindje en om elkaar en jullie kindje de diepe tedere bevestiging te geven waardoor elke mens zich helemaal bemind en bevestigd voelt.
Meestal zullen we elkaar 10 keer ontmoeten, waarvan 7 keer voor de bevalling en 3 keer na de bevalling. (dit is een indicatie)
Per sessie van 1h betaal je 60€.
#kgzwanger

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Human - Haptonomische zwangerschapsbegeleiding
Bosmanslei 4, 2018 Antwerpen
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Contact marjan@haptonomie-antwerpen.be
0489002751
Links