U bent hier:

Happy (h)Art project - CC 't Vondel i.s.m. vzw Open Armen

Tentoonstelling Schilderkunst

Om deze Corona Blues eens van ons af te kunnen schudden geven wij extra creatieve impulsen.  De vzw Open Armen zorgt voor de omkadering, de deelnemers voor hun persoonlijke invulling. Kladderen en spetteren, verven of tekenen, zentangles en dotting, alles kan! 
Naast een creatieve ontlading is verbondenheid het andere sleutelwoord waar het in dit project om draait. Momenteel hebben vele reeds ervaren wat het betekent om geïsoleerd te zijn. Voor degene die in armoede leven is dit vaak dagelijkse kost. Sociale uitsluiting is de deur die men steeds in het gezicht krijgt. Om deze deur weer even open te zetten gaven we de deelnemers de kans om via creatieve vormingen een individuele canvas te creëren dat onderdeel is van een groter geheel, een groot Master Canvas bestaande uit 15 individuele werken.
Deze werken worden individueel tentoongesteld op verschillende locaties in het centrum van Halle. Elke deelnemer vertelt via zijn/haar canvas een persoonlijk verhaal rond armoede, eenzaamheid maar ook verbondenheid in deze tijden.
Als men zich maar creatief kan uitleven én zich (weer) verbonden voelt met anderen.Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 januari 2021 tot 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel