U bent hier:

Happy Date aan de Waterkant: Hilde Crevits interviewt Dr Luc Colemont

Lezing of congres Persoon en relaties

Hilde Crevits versus Luc Colemont
We zijn verheugd te mogen melden dat minister Hilde Crevits Dr. Luc Colemont zal interviewen tijdens de eerste Happy Date aan de Waterkant. Dr. Colemont heeft van de strijd tegen darmkanker zijn levensmissie gemaakt. ‘Je hoeft geen darmkanker te krijgen’, aldus Dr. Colemont. Of nog: ‘Kennis delen kan levens redden.’ Per dag krijgen dertien Vlamingen te horen dat ze darmkanker hebben. En met een gerenommeerde naam als Dr. Colemont kostte het ons geen moeite om minister Hilde Crevits te overtuigen.
De Happy Dates vinden plaats op een bootje in een hemels decor. Deze interviewsessies worden live gestreamd met dank aan de gemeente Houthulst.

In de reeks Happy Dates aan de Waterkant interviewde Wannes Cappelle Annelies Verbeke, Piet Vanthemsche Pascale Naessens, Wim Willaert Linda De Win, Sabine Hagedoren Walter Vansteenbrugge, Kim Gevaert David Van Reybrouck, Kristof Calvo Isolde Lasoen, en Karel Van Eetvelt Lize Spit. Volgens deze format mag de interviewer (M/V) geen 'interviewer interviewer' zijn, en staat de tegenspeler nogal ver van de leefwereld van de interviewer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De BOOT,
ieperleedijkstraat 1a, 8650
8650 Merkem (Houthulst)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 juli 2018
Prijs
Basistarief: 5,00 €; aan de deur: 8,00 €
€ 5,0
Reservaties
Contact 0475214320
Trefwoorden minister Hilde Crevits, Dokter Luc Colemont, uitindewesthoek, vzw de BOOT, Happy Date aan de Waterkant, Merkem, houthulst, zomer, waterkant, Bart Castelein, UiTinMijnRegio