U bent hier:

Hannes D'Haese bij Yes Art Gallery

Tentoonstelling Decoratieve kunst

HANNES D'HAESE, geboren te Veurne(Belgie), zoon van beeldhouwster Begga D'haese, neef van de beroemde kunstenaars Roel en Reinhoud D'haese. Reizen rond de wereld van Los Angeles naarBora-Bora en van Rotterdam naar Londen, ontdekte hij zichzelf als kunstenaar. Geinspireerd door de Cobra Kunstenaars Karel Appel en Asger Jorn creerde hij zijn eigen unieke stijl. Yes Art Gallery Koksijde St-Idesbald
HANNES D'HAESE, geboren te Veurne(Belgie), zoon van beeldhouwster Begga D'haese, neef van de beroemde kunstenaars Roel en Reinhoud D'haese. Reizen rond de wereld van Los Angeles naarBora-Bora en van Rotterdam naar Londen, ontdekte hij zichzelf als kunstenaar. Geinspireerd door de Cobra Kunstenaars Karel Appel en Asger Jorn creerde hij zijn eigen unieke stijl en geeft hij de moderne kunst een nieuwe wending. Zijn teksten zijn een weergave van zijn en andere mensen hun persoonlijke levenservaringen.
Yes Art Gallery ligt in St-Idesbald (deelgemeente Koksijde) op een boogscheut van het Paul Delvaux museum. Yes Art Gallery huisvest ook andere sterke beeldende kunstenaars zoals Anne-Sophie Gilloen, Lut Brackx, Fabrice Magnée, Sylvie Andrieu, Stef Juilien, Peter Vial, Robby Smets, Jacqueline Schäfer, Hannes D'Haese en Jacky Zegers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Yes Art Gallery
Strandlaan 239c
8670 Koksijde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag van11:00tot17:30
  • Vrijdag van11:00tot17:30
  • Zaterdag - zondag van11:00tot18:00
Prijs gratis
Links
Trefwoorden design, beelden, Zee, schilderijen, decoratie, Kust, mooi, Gallerij