U bent hier:

Hanami - Kersenbloesemfeest

In Japan wordt er via televisie en radio gretig naar afgeteld: de kersenbloesemperiode. In de Japanse Tuin van Hasselt doen we het dan ook niet anders! Op 24 maart opent de Tuin zijn deuren en op 25 maart geniet je als bezoeker van de kerselaars in beginnende bloei. Hoe ver (en of!) de kersenbloesems openstaan, weten we natuurlijk nooit op voorhand. Dat is volledig afhankelijk van het weer. Allemaal duimen dus, voor een fijn en bloesemrijk evenement.
Er zullen, naast een resem andere activiteiten, ook heel wat eet- en drankstandjes voorzien zijn, zodat iedereen lekker kan picknicken. Je eigen picknick meenemen is natuurlijk ook toegestaan!

Een bijzonder optreden van Hannah Van den Borne staat ook op de planning. Samen met 3 collega's zal zij klassieke Japanse liedjes brengen aan het publiek van de Japanse Tuin. De begintijd is 14:30u. LET OP: Aparte inschrijving is gratis maar verplicht, maximaal 45 plekken beschikbaar.

Een leuke dag voor jong en oud met hopelijk alvast veel kersenbloesems (voor de stand van de bloesems, houd je best onze Facebookpagina in de gaten).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Japanse Tuin
Gouverneur Verwilghensingel 23
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 25 maart 2018
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 0,00 €; Senioren (60+): 4,50 €
€ 6,0
Organisatie Japanse Tuin
Contact japansetuin@hasselt.be
Links
Trefwoorden Familiepicknick, UitinHasselt, Hanami, JapanseTuin, Kersenbloesemfeest, #japan, 'UitpasHasselt'

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS