U bent hier:

Halloweentocht

Fiets- of wandelroute Festival Begeleide uitstap of rondleiding

Een toffe halloweentocht door de Oostkampse bossen georganisseerd door FOS207 de eekhoorn en KSA Oostkapjes. De tocht is toegankelijk voor jong & oud.
Vrijdag 30 oktober is het zo ver. Dan organiseren FOS207 De Eekhoorn en KSA Oostkapjes een gruwelijke Halloweentocht. ??
WAT?
Een Halloweentocht door de Oostkampse bossen voor jong en oud. De dag zelf kan er voor slechts €3 (per persoon) ingeschreven worden. De inschrijvingen gaan door aan de bib en starten om 18u30.
In deze €3 is een beker warme soep inbegrepen.
WAAR?
De start/inschrijving is aan de bib, de tocht zal door het beukenpark en de valkaart gaan en uitkomen aan de jeugdlokalen van de FOS en KSA Oostkapjes.
ETEN/DRINKEN
Er zal een eetstand en bar voorzien zijn. Uiteraard zullen deze lekkernijen enkel voor de echte durvers zijn. We blijven uiteraard in thema!
Door COVID-19 zijn we helaas genoodzaakt om maar een beperkt aantal mensen toe te laten aan onze bar. De horecaregels gelden ook hier en het is dus de bedoeling dat je aan tafel blijft zitten en dat wij rondkomen en de bestelling opnemen.
WANNEER?
Vanaf 18u30 kan er gestart worden. De laatste inschrijvingen zijn om 21u30. Aan de jeugdlokalen zal er een spookhuis, bar en eetstand zijn, deze blijven open tot 22u.
COVID-19
Door COVID-19 is iedereen vanaf 12 jaar verplicht om een mondmasker aan te doen tijdens deze tocht. Het is de bedoeling dat u deze tocht volgt in uw eigen bubbel en niet in grote groep.
Er zal een beperkt aantal plaatsen zijn aan de eet/drinkstand.
Gelieve hier rekening mee te houden.
PS. Het is de bedoeling dat de kinderen dit samen doen met een ouder of andere begeleider.
Honden zijn niet toegestaan op dit evenement.
Kom... als je durft!??

Info

Links
Waar Bibliotheek-infopunt Oostkamp
Kapellestraat 19
8020 Oostkamp
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 30 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Er is een beker soep inbegrepen.
€ 3,0
Organisatie FOS207 de eekhoorn & KSA Oostkapjes
Contact fos207ste@gmail.com
0477/06 04 20