U bent hier:

Halloween (2018) - GEANNULEERD

+1 punt

Met spijt in ons (met een dolk doorboorde) hart moeten wij onze deuren weer sluiten. Op zaterdag 31 oktober 2020 zal het bloed niet van het scherm spatten in EMotia. Geniet veilig en gezellig in jullie eigen zetel van een Halloweenfilm dit weekend met een gore tas pompoensoep! Gelukkig duikt Michael Myers om de zoveel jaren wel eens opnieuw op om ons de stuipen op het lijf te jagen!
2018 – regie David Gordon Green – 106 min – land VS – taal Engels – 16+
horror, thriller

Vier decennia geleden ontsnapte Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) nipt aan de moordpartij op Halloweennacht door Michael Myers. Nadat hij weet te ontsnappen uit een instelling komt het tot een angstaanjagende, ultieme confrontatie met Laurie. Maar deze keer is ze klaar voor hem.

Kom in een veilige omgeving mee huiveren tijdens deze griezelige en bloedstollende vertoning. De sequel op de originele horrorklassieker uit 1978, wordt door de critici onthaald als de beste vervolgfilm uit de reeks. “Dit is wellicht het engste dat Michael Myers ooit geweest is.”

Info

Links
Waar EMotia
Oudenaardsesteenweg 456
9420 Erpe-Mere
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Prijs: 5 euroUiTPAS aan Kansentarief: 1,50 euro

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie EMotia
Contact emotia@erpe-mere.be
053 60 35 60

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS