U bent hier:

Guy Verlinde trio - In Words

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Tussen 2009 en 2019 bracht de Gentse blues & roots muzikant Guy Verlinde 11 albums uit. Op deze opmerkelijk vruchtbare periode blikt hij terug met het songtekstenboek IN WORDS, waarvoor hij de teksten van 50 nummers selecteerde die ook zonder de muziek overeind blijven.
We kennen Guy Verlinde van zijn stevige stampende band The Mighty Gators, waarmee hij een graag geziene gast was op de Europese bluespodia. Maar de Gators zijn opgedoekt en Verlinde is een andere weg ingeslagen: die van de akoestische blues & roots met persoonlijke teksten.

Tijdens deze voorstelling brengt hij met Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel) en Oliver Vander Bauwede (harmonica, gitaar) eigen nummers.

Verwacht dromerige fingerpicking, akoestische slidegitaar, een harmonica en (f)luisterliedjes die je naar de keel grijpen!

Ter info: We stellen alles in het werk om de voorstelling coronaproof en op een aangename manier te laten doorgaan. Enkele dagen voor de voorstelling brengen we je op de hoogte van de recentste coronamaatregelen. Bij de annulatie van een voorstelling worden de tickets volledig terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC Gildenhuis
Dorpsstraat 42
9190 Stekene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 26 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Gemeentebestuur Stekene
Trefwoorden bibliotheek stekene