U bent hier:

Guy Verlinde Trio - Donderse Dagen

Concert Hip hop, rnb en rap

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische bluesscene en toerde met zijn band The Mighty Gators non-stop door Europa. Hij nam in elf jaar twaalf albums op. Op zijn laatste akoestisch album All Is Forgiven overstijgt hij de blues en toont dat hij ook thuis is in americana.
Dit concert zit vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slidegitaar, een harmonica en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Guy Verlinde treedt op met Nils De Caster op viool, mandoline en lapsteel. Nils is een veelzijdige muzikant die u wellicht kent van de Broken Circle Bluegrass Band en als compagnon de route van Roland van Campenhout, Bruno Deneckere, Elliot Murphy en vele anderen.

Oliver Vander Bauwede op harmonica en gitaar vervolledigt het trio. Hij behoort tot de nieuwe lichting Gentse bluesmuzikanten en is een veelzijdig harmonicaspeler.

We laten maar een 100 personen op het buitenplein zitten. Daarom vragen wij u om ticket(s) (maximaal 10 personen per bubbel) aan te kopen. Bij aankomst krijgt u uw zitplaats(en) toegewezen.

In de toegangsprijs zijn twee drankjes of één wijn, cava of zwaar bier inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar cc 't Schaliken - Buitenplein
Grote Markt 35
2200 Herentals

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 4,50 €
€ 4,5
Reservaties
Organisatie CC 't Schaliken
Contact cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
Trefwoorden uitinneteland