U bent hier:

Guy Nader & Maria Campos (Libanon/Spanje) - TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

Dansvoorstelling Moderne dans

‘TIME TAKES THE TIME TIME TAKES’ is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile.  

Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. ‘TTTTTT’ is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen. Op elektronische livemuziek van Miguel Marin ontstaat een avond die “fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft” (tanznetz.de).


Het Libanees-Spaanse choreografenduo Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk én als duo al jaren graag geziene gasten op internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten. Nader en Campos richtten hun gezelschap GN | MC op in 2006 en zijn sindsdien hun artistieke taal blijven vernieuwen door steeds nieuwe terreinen te exploreren en te experimenteren met bewegingen uit het dagelijkse leven. Ze ontvingen voor hun voorstellingen al meerdere prijzen. Dit jaar maken ze hun debuut in de Warande.

Info

Waar Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 19,00 €; - 26 jaar: 10,00 €
€ 19,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurhuis de Warande
Links