U bent hier:

GUM - Forum voor Wetenschap, Twijfel en Kunst

+1 punt

Tentoonstelling Wetenschap

In het GUM duiken we in het brein van de wetenschapper. Welke uitdagingen komt zij/hij tegen? Hoe gaat zij/hij te werk? Welke ruimte is er voor verbeelding, twijfel en falen? En welke impact heeft dat alles op ons leven en denken? En natuurlijk: welke bijzondere objecten illustreren dit verhaal?
In het nieuwe wetenschapsmuseum ontdekt de bezoeker een waardevolle en uitzonderlijke collectie uit verschillende disciplines, van biologie tot archeologie, van psychologie tot geneeskunde. Dit zowel uit de geschiedenis van de wetenschappen als uit hedendaags onderzoek, met een blik op de toekomst.

Het GUM zal in de expo's en het programma ook de brug tussen wetenschap en kunst onderzoeken.

Info

Links
Waar GUM - Gents Universiteitsmuseum
K.L. Ledeganckstraat 35
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Groepen vanaf 10 personen / 65+ / UGent alumni met lidkaart Leerkrachten met Lerarenkaart / Personen met handicap / /: 6,00 €; 19-26 jaar / Studenten niet-UGent / groepsbezoeken volwassenenonderwijs: 2,00 €; 0-18 jaar / Begeleiders personen met handicap / Studenten en medewerkers UGent & UZGent / MuseumPassMusées / ICOM: 0,00 €; museumpassmusées: 0,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GUM - Gents Universiteitsmuseum
Contact info.gum@ugent.be
+32 9 264 49 30
Trefwoorden filosofie, wetenschap, gent, museum, kunst , museumpas, bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS