U bent hier:

Grote open koppelwedstrijd

Sportactiviteit Zwemmen en watersport

de open koppelwedstrijd waar iedereen prijs heeft , met apart junior klassement,25 euro /koppel , in 2 reeksen gevist van 9.00 tot 12.00 en 13.30 tot 17.00 warm eten voorzien 's middags ,
voor meer info www.landensepepijnvissers.be


Reglement wedstrijden 20121. Er wordt telkens gevist van 9.00 tot 1200. en van 13.30 tot 17.00
2. . Bij zekere afwezigheid gelieve op voorhand te verwittigen op nummer 0491300785 ( geert vanmol) of iemand anders van het bestuur.
3. De loting van de plaatsen gebeurt 1 dag op voorhand in café de argus te attenhoven.
4. Er wordt gevist in minimum 2 sectoren. Hoekplaatsen moeten recht voor zich vissen.
5. De hengellengte bedraagt maximum 10.00m. De totale lengte hengel + draad = maximum 13 m 50. Elastiek in de top is toegelaten.
6. Het is verboden te voederen met droogvoer - vers de vase - tublifex geknipte pieren en chemische derivaten en geplakte maden. Cupping kits zijn niet toegelaten.
7. Er wordt enkel gevoederd en gevist als aas aan de haak met : maden - casters - mais en granen en pellets ( max 2,2 pint) Drijvende pellets zijn verboden . Pieren als aas aan de haak zijn toegelaten.Verboden pellets in een bol(letje) te knijpen en zo te voederen.
8. graskarper mag nooit in het leefnet , deze word automatisch voor 3000 punten geteld de buren fungeren als getuige van de vangst .
9. Verloop van de wedstrijd : 1ste signaal 5 min voor de wedstrijd : voederen met mais - granen - maden - casters. 2de signaal : vissen. 3de signaal : 5 min voor einde van de wedstrijd. 4de signaal : einde van de wedstrijd.
10. Er wordt gevist met één enkele lijn voorzien van één enkele haak. Maximum haakgrootte = 10. Enkel vis gevangen aan die lijn telt mee. Een gepikkelde vis telt mee maar er wordt wel op gelet dat niet met opzet wordt gepikkeld.
11. Max 20 kg per leefnet. Overgewicht wordt niet meegeteld Een vis die gehaakt is VOOR het laatste fluitsignaal moet binnen de 15 min.na het signaal, Geschept zijn , anders telt deze vis niet meer mee
12. Een geloste vis mag niet geschept worden.
13. Een visser die zijn plaats verlaat moet zijn lijn uit het water halen.
14. Elke visser moet zelf zijn leefnet uit het water halen. Voor een visser die niet ter plaatste is wordt er niet gewogen.
15. Een visser mag niet geholpen worden tijdens de wedstrijd. Een mindervalide of junior visser mag wel geholpen worden tijdens de wedstrijd.
16. Junior visser tot 16jaar zal steeds een plaats toegewezen krijgen naast de begeleider en mag door deze geholpen worden met het scheppen van de vis.
17. Algemeen klassement : 5 van de 8 wedstrijden tellen mee voor het club - kampioenschap.
18. Onthaken verplicht in een emmer.
19. Er zal met 2 ploegen gewogen worden om weging sneller te laten verlopen. Elke laatste nummer per sector helpt mee bij de weging in zijn sector.
20. Het niet naleven van dit visreglement kan leiden tot onmiddelijke declassering.
21. Klachten dienen onmiddellijk gemeld te worden.

Het bestuur dankt u.

Voor uw sportiviteit en wenst u een visrijk jaar 2012


Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de beemden
attenhovenstraat
3404 Attenhoven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 augustus 2012
Prijs € 25,0
Reservaties
Organisatie de landense pepijnvissers
Links