U bent hier:

Groove Bootcamp

In deze groove bootcamp voor jongeren tussen 12 en 18 jaar krijg je onder leiding van professionele CLAC-muzikanten de ruimte om je groove te ontdekken. In een intensieve bootcamp leer je alles over live electric drums, ethnic drumming of world beats en drum drumming (rudimental drumming).
Ervaren muzikanten Dimitri Defossé, Jef De Smet en Bart Van Aken willen de kracht van de universele taal van percussie doorgeven aan de volgende generatie. “Er kan nog zoveel worden gezegd met doem en tjak!“.

Met Live Electric Drums (L.E.D.) worden percussie en elektronische muziek samengebracht. Door de combinatie van live percussie en zelf opgenomen loops en het gebruik van samplers en triggers overschrijd je de mogelijkheden van jouw fantasie! Schrijf je in en krijg alle trucjes en skills mee om alleen of in groep een waanzinnige live set te kunnen spelen waarin beats, grooves, en sound centraal staan.

PRAKTISCH
Wanneer?
van maandag 24 tot vrijdag 28 augustus, telkens van 10u tot 16u.

Voor wie?
Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Wat krijg je?
- Vijf dagen intensieve bootcamp over live electric Drums, ethnic drumming, world beats en drum drumming (rudimental drumming).
- Een toonmoment op het einde van je week voor vrienden en familie

Lesgevers
Live Electric Drumming (LED): Dimitri Defossé
Drum Drumming: Jef De Smet
Percussie: Bart Van Aken

Prijs?
€144 (inclusief service fees)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Muziekcentrum TRIX
Noordersingel 28 - 30
2140 Borgerhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 144,00 €
€ 144,0
Organisatie Muziekcentrum TRIX