U bent hier:

Groot dictee heruitgevonden 2019

+1 punt

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in de bib van Wichelen om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.
Het spel start om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en kan vanaf 5 oktober in onze bib.
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Opgelet! Het dictee gaat uitzonderlijk niet door in de bib van Zele, maar in de bib van Wichelen. Inschrijven kan je via deze link: https://wichelen.bibliotheek.be/agenda/de-schrijfwijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Kapelle, Bruinbeke
Bruinbekestraat
9260 Wichelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
  • Bel naar bibliotheek@zele.be
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Creatief Schrijven vzw
Contact 052 45 23 36
Trefwoorden 9240bib

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS