U bent hier:

Grof Geschud

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden, een hilarische en ontroerende zoektocht om de ander tot op het bot te doorgronden.
Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury. 


In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou?


Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.


In het najaar van 2019 debuteert dit piepjonge duo met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua.


“Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” (Jury Cameretten 2018).


Tekst en spel: Lander Severins, Myrthe van Velden

Regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua

Dramaturgie: Annalin van Putten

Klankbord: Jens Vydt

Lichtontwerp: Sander Salden

Foto: Get Your Art Together

Ontwerp: Studio Kaplan

Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy

Info

Links
Waar C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 4 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 12,00; Vvk: € 10,00; Kansentarief: € 2,00
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie ontmoetingscentrum Nova

Taaliconen

Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info
Trefwoorden a-kaart, vier taaliconen