U bent hier:

Grof Geschud - Lijmen

Theatervoorstelling Humor comedy

‘Lijmen’ bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Tientallen personages dienen zich aan in een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

Grof Geschud is een Vlaams-Nederlands cabaretduo. Lander Severins en Myrthe van Velden leerden elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.

In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou?

Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

De voorstelling ‘Lijmen’ werd geregisseerd door Raf Walschaerts en Minou Bosua.

Tekst en spel: Lander Severins, Myrthe van Velden
Regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua
Dramaturgie: Annalin van Putten
Klankbord: Jens Vydt
Lichtontwerp: Sander Salden
Foto: Get Your Art Together
Ontwerp: Studio Kaplan
Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy

Info

Waar Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 14,00; VVK: € 12,00; Kansentarief: € 2,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Merksem
Links
Trefwoorden a-kaart