U bent hier:

GRINTA - Heroes of tomorrow

Op 27 april 2019 slaan Curieus en City Pirates, na een succesvolle eerste editie, opnieuw de handen in elkaar voor GRINTA 2019 in Bouckenborghpark (Merksem). Een plek waar we jongeren inspireren en laten dromen … Een plek waar wilde toekomstdromen niet weggelachen, maar gevoed worden. Een plek voor de Heroes of Tomorrow!
Tijdens Grinta zetten we talent in de kijker op en naast het podium.

Op de talentenbeurs brengen we jongeren samen met talenten die in hun vak helemaal uitblinken. Een moment van ontmoeting, om met hen te praten, te horen welke drempels ze moesten overwinnen om te staan waar ze nu staan.

Een kruispunt van ontmoetingen. Een plek waar jonge gasten niet te horen krijgen welke studierichtingen ‘te hoog gegrepen zijn’, maar waar talent een boost krijgt. Een plek waar helden zich thuis voelen. Een plek waar we Piraten en andere helden in de spotlights zetten.

En als dat je nog niet overtuigd heeft:
Geniet een hele dag van muziek- en dansoptredens, creëer je eigen graffiti kunstwerk, (break)dans de benen van onder je lijf, tover zotte beats uit je mond, drum tot je erbij neervalt, laat je helemaal gaan tijdens het pannatoernooi, klimmuur, springkasteel … en nog zoveel meer!

See you 27 april 2019 vanaf 13 uur in het Bouckenborghpark in Merksem!

www.grintafestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Merksem
Bouckenborghpark
2170 Merksem (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 27 april 2019
Links
Trefwoorden festival, feest, muziek, workshop, dans, urban