U bent hier:

Griezelen in Kiewit: De apocalyps - Tijdelijk uitgesteld

Halloween in coronatijden, hoog tijd om je eens de stuipen op het lijf te laten jagen. Kom naar de Chirolokalen in de Putvennestraat voor een griezelwandeling door de bossen van het Domein Kiewit.
Vertrek tussen 18.00u en 21.30u. De wandeling duurt ongeveer één uur. Op voorhand is er de mogelijkheid om jezelf wat moed in te drinken. Nadien kan je ontspannen bij het kampvuur met een heerlijke tas pompoensoep en een lekkere hotdog.
Je eerste consumptie is inbegrepen in je inschrijving. Registreren vanaf 20/09 via www.chirokiewit.be, owv de coronamaatregelen zijn registratie en een mondmasker verplicht.
Let op: Tussen 18u en 20u zijn kinderen welkom. Na 20u is de tocht niet meer geschikt voor jonge kinderen en bangeriken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Lokaal Chirojongens
Putvennestraat 100
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Kinderen tot 12j: 0,00 €
€ 5,0
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Griezelen in Kiewit: De apocalyps - Tijdelijk uitgesteld op UiTmetVlieg.be