U bent hier:

Gratis vertoning: documentaire 'Wognum'

Film Documentaires en reportages

Wognum (Netherlands) by Tim Bary.
Al tien jaar lang is de 42-jarige Matthijs gabber. Na een jeugd vol pesterijen en eenzaamheid vond hij tussen het raven, slikken en stampen door echte vriendschappen en warmte in deze toch ruig ogende wereld van hardcore. Maar ondanks alles blijft Matthijs in deze documentaire vastzitten in een moeras van teleurstellingen. Zijn relatie met z’n vriend René loopt niet goed en Matthijs sluit zich overdag vooral op op zolder, tussen zijn modeltreintjes. Ook daar blijft zijn grote droom hem nog achtervolgen: een wereldvermaard pianist worden. Hij beslist terug leven te blazen in zijn pianospelende vingers.

Totale duur: 01:50:00 // Engels gesproken en/of ondertiteld.

Deze film wordt vertoond samen met 5 kortfilms: 'We are all on the same bus' (Portugal) van Nuno Serrão, 'Adam & Eve Mk II' (UK) van Sebastian Kuder, 'TATTOO' (Iran) van Farhad Delaram en Dena Rassam, 'Two' (VS) van Vasilios Papaioannu, en 'Consolar' (VS) van Susan DeLeo.

INFO&TICKETS:
Gratis toegang en popcorn. Reservaties verplicht. Ga naar https://www.brusselsfilmfestival.org/friday-14-2-19-00-21-00 om te reserveren.

Gesproken talen : Engels, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Galeries
Koninginnegalerij 26
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 februari 2020
Organisatie Brussels Independent Film Festival
Contact info@brusselsfilmfestival.com
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier