U bent hier:

Gratis schaatsen met Yves Deruyter, Pierre Elitair en Mr Mix Nix

Festival Dance

Deurne Wintert in Park groot schijn, dan mag gratis schaatsen op de Ruggeveld niet ontbreken. Tijd om de laserlichten af te stoffen want cc Deurne omlijst alles weer met een flinke lasershow en de beste DJ’s van het land
Deurne Wintert in Park groot schijn, dan mag gratis schaatsen op de Ruggeveld niet ontbreken. Tijd om de laserlichten af te stoffen want cc Deurne omlijst alles weer met een flinke lasershow en de beste DJ’s van het Land.


16 – 20 u GRATIS SCHAATSEN MET DJ MISTER MIX NIX + Pierre Elitair
Ijshockeyclub Phantoms staat voor je klaar om je te begeleiden voor een heerlijke schaatsnamiddag. Alles onder de onfeilbare muziekselectie van Mister Mix nix die ook de afgelopen jaren voor de juiste schaatsdeuntjes zorgde. Schaatsen kan je kosteloos gebruiken in ruil voor je identiteitskaart als waarborg.

20 – 22 u GRATIS SCHAATSEN MET SFN en YVES DERUYTER
Voor het avondblok duiken we in de rijke koffer van het Deurns erfgoed en hebben we een man kunnen strikken die achter de draaitafel stond toen Deurne met de aanwezigheid van Bonzai records op de Herentalsebaan even het middelpunt van de danswereld was. Niemand minder dan Yves Deruyter komt bewijzen dat ijs wel degelijk in brand kan en zal ’s werelds vetste beats droppen in de Ruggeveld. Niet voor gevoelige oortjes!!!

Info

Waar Park groot schijn
Ruggeveldlaan 488
2100 Deurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 december 2018
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon, noDanspunt