U bent hier:

GRATIS proeflessen KLEUTERDANS

4 jaar

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Lier, filiaal ZANDHOVEN, nodigt 4- en 5-jarige jongens en meisjes (2e en 3e kleuterklas) met bewegingskriebels heel graag uit om hun eerste danspasjes te zetten in onze speelse en fantasierijke lessen kleuterdans!
Op een interactieve manier ontdekken de kinderen hun eigen lichaam en de wondere wereld van de dans. De bewegingslessen dragen bij tot een ruimere persoonlijke ontwikkeling: grove en fijne motoriek, kracht, oriëntatie, ritmiek, zelfvertrouwen en heel veel fantasie en beleving. Een actieve, plezierige, muzikale les vol variatie, helemaal afgestemd op de leefwereld van de kleuters!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met jonge kinderen en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze proeflessen!
• 4- en 5-jarigen:
Woensdag 13u30-14u30 - Sportcomplex Het Veld - danszaal, Schildebaan 22b

Wil je na de proefles inschrijven, of nu al? Kostprijs: €75 voor het volledige schooljaar, te storten op BE86 2300 5636 9750 (SAMWD) (mededeling: naam leerling - kleuterdans Zandhoven). Stuur ook volgende gegevens van de leerling naar dans@samwdlier.net: naam, adres, tel., e-mail, geboortedatum en -plaats en rijksregisternummer.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportcomplex Het Veld
Schildebaan 22/b
2240 Zandhoven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 september 2019 tot 25 september 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Stedelijke Academie Muziek Woord Dans Lier
Trefwoorden dans, beweging, kleuter, 2e kleuterklas, 2e kleuter, 3e kleuterklas, 3e kleuter, vrolijk en gezond, kunst, sport, gratis, meisjes, jongens, professionele begeleiding
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over GRATIS proeflessen KLEUTERDANS op UiTmetVlieg.be