U bent hier:

GRATIS proeflessen DANS 6 jaar / 1e leerjaar

6 jaar

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in BOECHOUT nodigt 6-jarige jongens en meisjes (1e leerjaar) met bewegingskriebels heel graag uit in haar danslessen!
Je leert elke les nieuwe danspassen, werkt aan een juiste lichaamshouding en motoriek, geïnspireerd door verhalen, vormen, kleuren en muziek. Je krijgt 1 uur les per week en maakt op een speelse, creatieve manier kennis met de basis van de klassieke en moderne/hedendaagse dans.

Je werkt aan lichaamshouding, coördinatie, muzikaliteit en ritmegevoel, aan expressie en vrijheid in beweging en dit alles op een kindvriendelijke manier. Via verschillende werkvormen geven we een dansante aanzet naar een correcte danstechniek.

De dansstudio is een plek om te oefenen, te proberen, te ontdekken en grenzen te verleggen. Ook de sociale vaardigheden worden ontwikkeld.
We organiseren jaarlijks toonmomenten voor ouders en kennissen. En elk jaar mag je schitteren op het grote podium, om te tonen wat je al kan!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met kinderen en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze gratis proeflessen, de hele maand september!
> Dinsdag 16u30-17u30 in de danszaal van de Jan Frans Willemsschool (Jef Van Hoofplein).

Wil je na de proefles inschrijven, of nu al? Kostprijs: €67 voor het volledige schooljaar, te storten op BE60 0961 1129 3070 (SAMWD) (mededeling: naam leerling - dansinitiatie Boechout). Stuur ook de volgende gegevens van de leerling naar dans@samwdlier.net: naam, adres, tel., e-mail, geboortedatum en -plaats en rijksregisternummer.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar jan frans willemsschool
jef van hoof plein
2530 Boechout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 september 2019 tot 24 september 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Stedelijke Academie Muziek Woord Dans Lier
Trefwoorden dans, beweging, Boechout, 1e leerjaar, les van professionele lesgevers, 6 jaar, kunst, sport, artistiek, meisjes, jongens
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over GRATIS proeflessen DANS 6 jaar / 1e leerjaar op UiTmetVlieg.be