U bent hier:

GRATIS proeflessen DANS 11- tot 14-jarigen

11 jaar

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Lier, filiaal BOECHOUT nodigt jongens en meisjes van 11 t.e.m. 14 jaar die houden van dansen en bewegen heel graag uit in haar DANSLAB!
Je volgt 2 uur les per week en krijgt een heel stevige technische en artistieke basis: je leert namelijk alles over moderne/hedendaagse dans en klassieke dans, je werkt aan toffe choreografieën en leert elke les wel iets nieuws bij!

De dansstudio is een plek om te oefenen, te proberen, te ontdekken en grenzen te verleggen. Ook de sociale vaardigheden worden ontwikkeld. We organiseren jaarlijks toonmomenten voor ouders en kennissen. En elk jaar mag je schitteren op het grote podium, om te tonen wat je al kan!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met kinderen en jongeren en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze proeflessen, de hele maand september!
• dinsdag 19u30-20u30 (moderne/hedendaagse dans)
+
• donderdag 19u30-20u30 (klassieke dans)

Wil je na de proefles inschrijven, of nu al? Kostprijs: €67 voor het volledige schooljaar, te storten op BE60 0961 1129 3070 (SAMWD) (mededeling: naam leerling - dans Boechout). Stuur ook de volgende gegevens van de leerling naar dans@samwdlier.net: naam, adres, tel., e-mail, geboortedatum en -plaats en rijksregisternummer.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar jan frans willemsschool
jef van hoof plein
2530 Boechout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 september 2019 tot 26 september 2019
Leeftijd 11+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Stedelijke Academie Muziek Woord Dans Lier
Trefwoorden dans, beweging, kunst, sport, jongens, meisjes, les van professionele lesgevers, 11-14 jaar, artistieke expressie, ballet, hedendaagse dans, moderne dans
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over GRATIS proeflessen DANS 11- tot 14-jarigen op UiTmetVlieg.be