U bent hier:

Gratis openingsfeest "20 jaar 't Blikveld"

’t Blikveld opende in 1998 haar deuren en bestaat dus 20 jaar. En daar hoort natuurlijk een spetterend verjaardagsfeest bij als opening van dit seizoen!
De ganse namiddag en avond verwelkomen we graag jong & oud onder de noemer “Blikveld Anders” op een waaier aan ‘speciale’ activiteiten, zowel in als buiten rond ons jarige gebouw.

Kinderen kunnen zich uitleven in het ondeugende ‘Pretpakket’ van Theater FroeFroe (14 – 18 u.) met tot de verbeelding sprekende namen als Kakvangen, Kabouterkegelen en de Knorrende Babyrace. Verder mogen ze voor 1 keer met een step door ons gebouw racen, op onze ramen tekenen en de vloer inkleuren met zand.

Dimitri Leue (14.30 u.) brengt in het amfitheater het grappige verhaal van ‘De Cowboyter’ tot leven in de grootste kamishibai (vertelkast) ter wereld.

De iets grotere kinderen kunnen spectaculair leren rennen & klauteren tijdens een initiatie 'freerunning' (15.30 u.), die wordt afgesloten met een kleine show (17 u.) op en rond het gebouw. Waaghalzen kunnen ook via een rappel vanop het dak naar beneden stappen.

Uitzonderlijk nodigen we ons publiek ook backstage uit in de artiestenloge, waar je bij acteurs Jaak Van Assche & Tuur De Weert ‘op de koffie’ kan (15.30 / 16.30 / 18 u.) om te luisteren naar anekdotes & tekstfragmenten uit hun rijkgevulde carrière.

Op de parking kan je doorlopend genieten van een lekker drankje op ons loungeterras en je honger stillen bij verschillende foodtrucks. De Oerwout DJ zorgt voor aangepaste sfeermuziek. Ook de 10-koppige muzikale bende van de Hopfrog Fanfare loop je zeker wel ergens tegen het lijf.

Pepijn Ronaldo (van Circus Ronaldo) zal rond 19.15 u. samen met zijn vriendin een korte, fijngevoelige act brengen op het binnenplein (trappen gemeentehuis). Geniet van hun amoureuze ontmoeting op een bank.

’s Avonds nodigen we in het amfitheater enkele muzikanten met een ‘Blikveld-verleden’ uit voor een uniek kampvuurconcert (20.15 u.). Kampvuurzangers van dienst zijn: Klaas Delrue (Yevgueni), Jelle Cleymans, Roland Van Campenhout, Geert Verdickt (Buurman) en Mich Walschaerts (Kommil Foo).

Als afsluiter dompelen we je onder in een nachtelijke wereld vol wonderlijke geluiden en dansende vlammen met het muzikaal vuurspektakel ‘Mondria’ (22 u.).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeenschapscentrum 't Blikveld
Contact blikveld@bonheiden.be
015 50 28 70
Trefwoorden podium, zvstp, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gratis openingsfeest "20 jaar 't Blikveld" op UiTmetVlieg.be