U bent hier:

Gratis online lezing : Vraag & antwoord: Het stervensproces en wat daarna? (GRATIS)

Lezing of congres Zingeving, filosofie en religie

Vooraf inschrijven !
Kennismaking met esotericus Adriaan van Zelst

Adriaan overloopt eerst heel kort (max. 10 minuten) wat ons na de dood te wachten staat en hoe we ons volgend leven voorbereiden.

Daarna zal Adriaan een klein uurtje antwoord geven op jullie vragen over dit thema


Adriaan geeft meer voordrachten en cursussen klik hier


Door Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven. Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen zoals van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen en lid van de raad van bestuur van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders, groepen, koppels en individuen.
Op esoterisch gebied werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis, tot op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online
nvt
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 5 juli 2020
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie De kleine bron
Trefwoorden LiveRegistratie