U bent hier:

Gratis Energiefit-avond raam- en muurisolatie

Cursus of workshop Milieu en natuur

‘Energiefit’ ramen vervangen en muren isoleren?
Doelgroep: iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken
Muren isoleren kan je veel geld opleveren. En wist je dat nieuwe ramen de warmte tot wel vijf keer beter binnenhouden? Zeker doen dus. Maar laat je wel goed informeren voor je aan de slag gaat. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis Energiefit-avond in Merchtem!

Advies in mensentaal
Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over buiten-, binnen- en spouwmuurisolatie, superisolerend glas en de verschillende soorten schrijnwerk. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van materialen en technieken.

We hebben aandacht voor de wind-, lucht- en koudebrugvrije aansluitingen van de nieuwe ramen op de muurisolatie. Ook ventilatie (voorwaarde voor de renovatiepremie), passieve zonnewinsten en oververhitting komen ruim aan bod.

Schrijf je vandaag nog in!
Deze Energiefit-avond is gratis. Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn beperkt.

De Energiefit-avond Raam- en muurisolatie in Merchtem vindt plaats op dinsdag 17 september in de Raadzaal van het gemeentehuis, campus Nieuwstraat, van 19.30 uur tot 20.30 uur. Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit of bij de dienst omgeving, campus Nieuwstraat.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar gemeentelijke raadzaal
Nieuwstraat 1
1785 Merchtem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 17 september 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Gemeentebestuur Merchtem