U bent hier:

Grabbelpas: mooi en cool met chemie

7 jaar

Cursus of workshop Wetenschap

Weet jij wat chemie is? Wat kan je allemaal maken met chemie? Deze ennog veel meer vragen worden beantwoord tijdens deze supercoole workshop.Na de zoektocht rond chemie is het tijd voor enkele spannende proefjesen trekken we zelf de labojas aan. We gaan aan de slag om onze eigenverzorgingsproducten te maken zoals badzout, douchegel, haargel en nogveel meer.
Praktische informatie grabbelpas

Wat?
Een leuk en gevarieerd aanbod van verschillende activiteiten waaruit jij kan kiezen. Grabbelpas is de sleutel tot een unieke combinatie van sport en spel, creativiteit, knutselen, uitstappen, film en theater, koken,…
Pasje?
Een pasje kost 4 euro en blijft een kalenderjaar geldig. Het pasje wordt afgehaald bij de dienst Jeugd en Cultuur of de Sportdienst (zie achterfl ap voor de openingstijden). Bij je pasje krijg je een bonnenblad met kortingsbonnen voor uitstapjes met je familie of vrienden.

Prijs?
Per activiteit is een deelnameprijs bepaald. Na de vakantie krijg je een factuur voor je grabbelpasje en de activiteiten waarvoor je was ingeschreven.

Verzekering
Je bent verzekerd tijdens de begeleide activiteiten. De verzekering geldt niet voor de individuele uitstappen met de kortingsbon.

Mutualiteiten
Voor deze jeugdactiviteiten is er tussenkomst van de mutualiteiten mogelijk.

Annulatie
Enkel op vertoon van een ziektebriefje wordt de activiteit niet aangerekend op de factuur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC Waarmaarde
Rijtstraat 4
8581 Waarmaarde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 20 juli 2012
Leeftijd 7+
Prijs € 5,0
Organisatie dienst jeugd en cultuur Avelgem
Contact jeugd@avelgem.be
056 65 30 90
Links
Trefwoorden vakantie, jeugd, vrijetijd
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Grabbelpas: mooi en cool met chemie op UiTmetVlieg.be