U bent hier:

Goya, Munch en Rops in De Reede

Begeleide uitstap of rondleiding Schilderkunst Grafiek Kunst en kunsteducatie

Duik in deze rijkelijke verzameling grafische kunst. Centraal staan werken van Goya, Rops en Munch. Doorheen etsen, lithografieën, gravures en houtdrukken leer je de kunstenaars beter kennen en ontdek je werk van o.a. Rik Wouters en pareltjes van minder bekende maar niet minder beminde kunstenaars.
Francisco Goya, Félicien Rops en Edvard Munch: deze drie klinkende namen vormen de rode draad binnen de collectie van Museum De Reede. Drie kunstenaars als kritische waarnemers van de tijd waarin zij leefden, elk voorgesteld binnen de eigen artistieke en maatschappelijke context. In het museum ontdek je litho’s, etsen, gravures en houtdrukken van deze en andere kunstenaars, zoals Rik Wouters en Kurt Peiser.

Duik in deze rijkelijke verzameling grafische kunst aan de Schelde. Het museum voorziet gidsen die u graag bijstaan tijdens uw zoektocht doorheen het museum.

Info

Links
Waar CC Schoten - Op locatie
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 maart 2021 tot 9 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 16,00; vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 14,00
€ 16,0
Reservaties Inschrijven Inschrijven
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie cc schoten
Contact cultuurdienst@schoten.be
Trefwoorden etsen, gravures, verzameling, grafische kunst, gids, HomepageSchoten