U bent hier:

Gouden Carolus Wandelzoektocht

De Gouden Carolus wandelzoektocht loopt in het stadscentrum van Mechelen. Start en aankomstplaats : brasserie Het Anker, Guido Gezellelaan 49. Parcours ongeveer 5 km. Wandelen kan afzonderlijk of in groep. Er dienen gewone vragen (multiple choise), fotovragen en nog een ludiek item opgelost te worden. Iedereen die formulieren afgeeft voor 30/09/12 krijgt een prijs.
Aan de hand van duidelijk bewegwijzerde deelnameformulieren wandelt U door Mechelen en bekijkt U de stad eens helemaal anders.

Deelnameformulieren zijn te bekomen à 5 euro in brasserie Het Anker, Guido Gezellelaan 49 MECHELEN vanaf 1 juni 2012.
U bepaalt zelf Uw tempo van de wandeling die vooral langs verkeersveilige straten loopt. Ophouden omdat het begint te regenen of omdat U pijn in de voeten krijgt ? Het kan !! Na een dag, week, maand kan U de draad weer opnemen en verder wandelen, zolang U de antwoordformulieren maar afgeeft voor 30 september 2012.

Los de vragen op, vind de foto' s en wees creatief in Uw denken.

De antwoordformulieren dienen afgegeven te worden voor 30/09/12 in brasserie Het Anker waar U dan een lekkere verrassing wacht. Op 14 oktober 2012 om 15u is er een prijsuitreiking in brasserie Het Anker waar iedereen die zijn/haar formulieren afgegeven heeft, een prijs krijgt.

Als U meer informatie wenst, graag een seintje via engels.marc@telenet.be waar U ook kan inschrijven tot 31 mei 2012.

en verder ...... veel plezier met de GOUDEN CAROLUS Wandelzoektocht 2012 !!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Mechels stadscentrum
Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juni 2012 tot 30 september 2012
Prijs € 5,0
Organisatie Marc Engels
Contact engels.marc@telenet.be
Links