U bent hier:

GOUD Babelut Parcours

Festival Kunst en kunsteducatie

“Wie een vriend vindt, vindt een schat (van goud)” luidt een Italiaans spreekwoord.
Rond dit mooie thema creëren Musica, Impulscentrum voor Muziek en TRAFFIK THEATER een heus belevingsparcours voor de hele familie vol muzikale interactie en visuele, tactiele en auditieve prikkels.

Babelut Parcours is een gloednieuwe (festival)formule op maat van kinderen van 0 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders. Ze kunnen 3 uur lang heerlijk vertoeven in een rijke muziektheatrale omgeving, aangepast aan elk leeftijdsniveau. Op hun tocht langs het parcours worden de deelnemers meegenomen in een stroom van stemmen, ritmes en bewegingen, afgewisseld met de nodige rustmomenten. In een tactiele omgeving ontdekken ze spelenderwijs materialen en geluiden. In interactie met muzikanten en acteurs ontpoppen kinderen en volwassenen zich tot kleine of grote kunstenaars. En dan botsen ze plots op een danseres en een violiste… Meer willen we nog niet prijsgeven, maar zeker is dat iedereen met een gouden blos op z’n wangen naar huis zal gaan.

Belevingsparcours van 180’, voor kinderen van 0 tot en met 5 en hun (groot)ouders

CREDITS
Aurore Braconnier (dans) – Eleonora Savini (viool) – Daniel Tanson (concept & regie Goldmädchen) – Stephan Chone (lichtontwerp) – Pietro Sicilien (danscoach) – Esther Ursem (concept & coördinatie belevingsparcours) – Sarah Verhulst (zang) – Jo Zanders (percussie) – Sandra Delgadillo (dans) – Alexandra Lichtenberger (set design)

Babelut Parcours is een concept van Musica, Impulscentrum voor Muziek
GOUD is een coproductie van Musica, TRAFFIK THEATER, Lucerne Festival (Zwitserland), Kulturhaus Mersch (Luxemburg) en C-TAKT
In samenwerking met La Montagne Magique (Brussel)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5
3910 Neerpelt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 april 2017 tot 23 april 2017
Prijs
Basisprijs: € 10
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
  • http://www.babelutparcours.com
Organisatie Musica vzw
Links
Trefwoorden peuters, allerkleinsten, baby's, kleuters, muziek, belevingsparcours, early arts
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over GOUD Babelut Parcours op UiTmetVlieg.be