Glutenvrij vegetarisch koken en bakken
Info
Samen met vegetarische kok Peter Vandermeersch leer je smakelijke en kleurrijke bereidingen klaarmaken met glutenvrije granen zoals rijst, gierst, maïs en een aantal aanverwanten zoals boekweit en quinoa. In de kooklessen leer je hartige bereidingen en hoofdgerechten maken zonder gluten en in de bakles vooral glutenvrije zoeternijen. Glutenvrije granen bieden tal van mogelijkheden om ieders voedingspatroon te verrijken. Iedereen, ook niet-vegetariërs, met interesse in het glutenvrije koken en bakken is welkom.
In samenwerking met Bibliotheek Jabbeke, Gemeentebestuur Jabbeke
Begeleiders: Peter Vandermeersch
In samenwerking met Bibliotheek Jabbeke, Gemeentebestuur Jabbeke
Begeleiders: Peter Vandermeersch
Wanneer?
Evenement afgelopen
Afgelopen
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 64,00 |
Sociale prijs - 13.00 | € 13,00 |
Solidariteitsprijs - 77.00 | € 77,00 |