U bent hier:

Gluren bij Bordure - Huiskamerfestival - AFGELAST !!!

Na een eerste geslaagde editie van GLUREN BIJ BORDURE organiseert Buurtgroep Bordure het huiskamerfestival opnieuw op zaterdag 28 maart 2020. Een unieke gelegenheid om een praatje te slaan en de medebuurtbewoners nog beter te leren kennen tijdens een gezellige culturele avond.
We spreken om 19u af aan de caravan. Deelnemende buren volgen een route langs enkele huiskamers binnen de driehoek Hogeweg, Scheeplosserstraat en Sint-Bernadettestraat. In elke huiskamer staat je een nieuwe verrassing te wachten. Laat je telkens gedurende 20 minuten meeslepen door een optreden van artiesten van diverse pluimage. Na elk optreden is er 10 minuten tijd om naar de volgende huiskamer te wandelen waar de volgende artiest te zien is. Drankjes en hapjes zijn doorlopend te verkrijgen aan de caravan en in de huiskamers aan democratische prijzen.

Ben je benieuwd welke verrassingen Buurtgroep Bordure voor jullie in petto heeft tijdens deze avond? Volg ons dan via Facebook en Instagram. We onthullen het programma de komende weken.

Iedereen kan deelnemen aan dit gratis evenement, graag inschrijven via e-mail: buurtgroep.bordure@gmail.com (vermeld het aantal deelnemers).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sint-Bernadettestraat
Sint-Bernadettestraat 26
9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 maart 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties