U bent hier:

Gilles Monnart - Schommelstoel

4 jaar

Theatervoorstelling Mime en bewegingstheater

Onze zolder staat helemaal vol kartonnen dozen gevuld met brol. Oude meubels en heel wat rommel. Een stoel als een schommel en een kist met een kaart. Een grammofoonplaat piept en kraakt, een kast die niet meer open gaat. Een klok die 12 uur slaat. Met een raket vliegen we tot aan de maan, naar een eiland in de stille oceaan. Het avontuur tegemoet, is dat niet cool?
'Schommelstoel' is een modern en grappig sprookje over een spannende ontdekkingstocht op zolder. Juliette's zolder staat volgepropt met allerhande rommel, snuisterijen, wat oude meubelen en een geheimzinnige schommelstoel. Wanneer zij op een nacht een vreemd geluid hoort, besluit ze op onderzoek uit te gaan. Er lijkt niets aan de hand. De zolder is gewoon de zolder. Maar dan beweegt de schommelstoel en begint het meest fantastische, onwerkelijke avontuur... 'Schommelstoel' is een woordeloos verhaal over angst en verwondering, vriendschap en afscheid nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Ververij - Zuidstraat
Zuidstraat 19
9600 Ronse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 oktober 2014
Leeftijd 4+
Prijs
6 € (kind)
€ 8,0
Organisatie Cultuurdienst Ronse
Links
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Gilles Monnart - Schommelstoel op UiTmetVlieg.be