U bent hier:

Gezond eten en drinken: vegetarisch koken

Cursus of workshop Creativiteit

Inmiddels is vegetarisch koken bijna 'gewoon' en ingeburgerd. De informatie ligt voor het rapen en de ‘trend’ is uitgegroeid tot een blijver. Niemand kan nu nog beweren dat het moeilijker koken zou zijn, integendeel.

In deze zesdelige reeks komen we helemaal in de flow van het vegetarisch koken, we toetsen theorie aan praktijk en smullen van ieder gerecht! De basisingrediënten, zoals diverse soorten kruidenpeper en -zout, gearomatiseerde oliën en azijn en echte vanillesuiker, worden in de les gemaakt. Per groepje wordt – onder begeleiding – een lekker, voedzaam gerecht gemaakt en daarna gesmaakt.

Actuele informatieve en vernieuwende lectuur, kookboeken etc. zijn ter plaatse aanwezig. Onze vegetarische menu's zijn steeds nieuw en spelen in op de actuele trends! 

Info

Waar Begijnhof Diest
Infirmeriestraat z/n
3290 Diest
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 oktober 2019 tot 22 oktober 2019
Leeftijd 18+
Prijs
110 euro (inclusief alle ingrediënten)
gratis
Reservaties
  • Bel naar 013/460640
Organisatie Cultuurcentrum Begijnhof Diest
Contact info@ccdiest.be
Links
Trefwoorden BewustUiT